Het nageslacht van Josephus Tibermont

Het heeft allemaal nogal wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk is het gelukt: alle informatie die we de voorbije jaren hebben verzameld over de familie Timbermont / Timbremont is ingegeven in de genealogische software (echt waar, dat bestaat!). In ons vorige artikel hebben we al wat uitleg gegeven over de informatie die we verwerken. In totaal hebben we 501 nakomelingen in beeld gebracht van onze ‘stamvader’ Josephus Tibermont. Samen met de partners gaat het op dit ogenblik over 741 mensen, waarvan iets minder dan de helft nog in leven is. Daarvan zijn er 126 met (een variatie op) de naam Timbermont. Die zijn niet langer allemaal in leven. Dat zijn er slechts 48 (30 Timbermont, 18 Timbremont). Aangezien de stamboom nog niet helemaal klaar is, zijn het er in het echt nog enkele meer. Hopelijk kunnen we ooit eens alles vervolledigen.

Andere vaak voorkomende namen zijn Marquebreuck (28), De Spiegeleer (25) en Casteur (23). De kortste naam is simpelweg ‘O’.

Als je op de link hieronder klikt, opent de stamboom in een nieuw venster. Hij omvat elf generaties, de oudste bovenaan, de jongste onderaan. Mensen die nog in leven zijn, worden wel weegegeven maar dan met de mededeling ‘Niet publiek’, omwille van privacy-redenen. Als je jezelf dus wil kunnen plaatsen in deze stamboom, dan ken je best ook je meest recente voorouders. De hele stamboom is héél breed, dus het is op een scherm verre van een overzichtelijk iets. Je kan best te werk gaan met de zoekfunctie van je browser om een naam te zoeken. Nog belangrijk: de afstammelingen van Pieter Raymondus Timbermont en Olivia Turf, moeten zoeken bij de lijn Turf. Ze waren beiden afstammelingen van Josephus Tibermont en deze lijn zou dus twee keer voorkomen in de stamboom, wat we niet doen.

Fouten, correcties, aanpassingen,… alle opmerkingen zijn welkom. We zijn niet perfect en alle hulp is welkom.

Hopelijk raken jullie er uit wijs…:

KLIK HIER VOOR HET PARENTEEL VAN JOSEPHUS TIBERMONT


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s